Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 105 of 116
1 102 103 104 105 106 107 108 116

Kombinasi warna yang paling sukar untuk digayakan

Haa pernah nampak tak padanan atau kombinasi warna yang nampak pelik atau serba tak kena apabila digayakan? Tak pasal-pasal kena kritik dengan rakan-rakan atau fashion police. Kadangkala, satu blaus itu sudah memiliki potongan yang...

Wuhan sebelum jajahan Korona

Wuhan, adalah bandar pertama yang disyaki sebagai pusat penyebaran virus korona. Dalam sekelip mata, Wuhan sebagai bandar pelancongan berubah menjadi bandar Zombie yang menakutkan kerana banyak mangsa virus korona telah direkodkan malah menjadi punca...

Momen lamaran idaman wanita

Hi girls…. Siapa sini ada impian untuk dilamar secara romantis. Saat sang jejaka melutut melamar uolls menjadi isteri mereka. Mesti korang ada impian macam tu kan ala-ala filem Hollywood kan. Min pun selalu berangan...

Selebriti yang bangkit selepas kena body-shamed

“Eh gemuknya awak sekarang, taknak diet ke?”  “Laaa kurusnya, badan sekeping macam ni pakai apa pun tak nampak cantik!” Aduhaiii marahnya bila dengar komen-komen makcik dan pakcik bawang tentang saiz dan keadaan tubuh seseorang....

China pencetus virus pembunuh

Kredit: New York Times Hari ini semua tengah runsing, takut malah, berhati-hati supaya tidak berjangkit dengan virus Corona. Ia menjadi kebimbangan besar khususnya di Malaysia terutama selepas dimaklumkan virus ini sudah melawati sempadan negara....

Ini kelebihan menjadi seorang wanita… Lelaki jangan jealous

Dari sifatnya, wanita dan lelaki adalah dua makhluk yang berbeza. Kedua-dua makhluk ini memang dicipta dengan tujuan untuk melengkapkan satu sama lain. Setiap mempunyai kelebihan dan kekurangan. Dalam masyarakat wanita sering mendapat “special treatment”dan...

Makanan sihat bantu ketinggian

Hi girls, haaa siapa sini sibuk sangat nak tinggi? Min kat sini ada dapat satu info pasal cara nak tinggi. So guys apa pun cuba try baca ni mana tahu bermanfaat. Banyak kaedah digunakan...

Diet Optavia?? Apa tu?

Kredit: Health Magazine Hai girls haa siapa sini tengah diet, min ada baca ni pasal satu diet nama dia diet Optavia, so min rasa diet ni macam ok je nak amalkan sebab ia bantu...

Page 105 of 116
1 102 103 104 105 106 107 108 116
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial