Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 104 of 133
1 101 102 103 104 105 106 107 133

5 cara singkirkan tabiat shopaholic

Okay, Cik Tin perasan antara perkara yang paling banyak Cik Tin buat sepanjang tempoh PKP ni is… shopping! Ooops! Tapi nak buat macam mana Cik Tin memang shopaholic uols. Cik Tin tahu ramai orang...

Belajar 5 skill baharu sepanjang PKP

Dari duduk saja tak buat apa masa PKP ni, apa kata belajar skill baru yang mungkin berguna nanti. Sekurang-kurangnya ada gak nak buat isi masa yang ada. Tak lah bosan sangat.  So, Miss Gigi...

Amboi, cantik macam ni jadi pemandu trak?

Haaa, kalau cakap pasal kerjaya sebagai pemandu trak mesti terbayang abang2 sado kan. Biasalah, nama pun pemandu jentera berat, memang kerjaya untuk lelaki ler.  Tapi lain pulak dengan gadis comey lotey dari negara matahari...

5 filem romantik wajib tonton masa PKP

Haaa siapa sini penggemar romcom atau romantic comedies? Sis Tina dengan suami memang suka layan movie romantik sebab masa ni la rasa sweet-sweet sambil mengimbau memori masa bercinta.   So sini Sis Tina nak suggest...

Tips kekal produktif bila bekerja dari rumah

Siapa kata mommies je yang susah kerja dari rumah ni? Cik Tin yang bukan mommy ni pun alahaiii susah jugak rasanya nak produktif sebab ada je gangguan yang buatkan kita hilang fokus. Lepas tu,...

Page 104 of 133
1 101 102 103 104 105 106 107 133
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial