Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 104 of 135
1 101 102 103 104 105 106 107 135

Kombinasi dua makanan bantu turunkan berat badan

Pernah tak korang terfikir kenapa ada dua atau tiga jenis makanan yang perlu diambil bersama? Hal ini kerana kombinasi makanan tersebut mempunyai khasiat yang bagus seperti membantu menyihatkan badan atau menyingkirkan lemak. Haa jadi...

Teknik makan sihat tapi masih dalam bajet

Haa siapa kata kalau nak makan sihat ni kena berbelanja besar? Salah tu! Makan sihat ni pun boleh je dibuat dan dalam masa yang sama, masih berjimat cermat. Harini Miss Gigi nak kongsi tips...

Manfaat menangis untuk kesihatan

Korang pernah tak tahan menangis sebab sedang berada di tempat awam atau pun taknak nampak lembik so taknak menangis? Haa sebenarnya menangis ni jangan ditahan-tahan sebab ada banyak manfaat kesihatan tau. Nak tahu apa...

Ini 5 ciri boyfriend yang obsesif!

pergerakan korang, korang akan rasa oh sweetnya dia tetapi kalau setiap pergerakan dia kena ambil tahu, itu obsesif namanya!  Hmm okay so bagi gadis yang masih keliru, Miss Gigi akan kongsikan tips kenalpasti boyfriend...

Khasiat minyak zaitun jika diminum masa perut kosong

Minyak zaitun atau olive oil ni bukan takat guna nak masak je tau, rupanya ia banyak manfaat kesihatan. Antaranya termasuklah mencantikkan kulit, melembutkan rambut dan juga menguatkan kuku. Rupanya, minyak zaitun ni ada manfaat...

5 kebaikan berbuka puasa dengan air kelapa

Kalau korang perasan, air kelapa adalah salah satu minuman yang paling laris dijual di bazar Ramadhan. Pernah wonder tak kenapa? Selain lebih menyegarkan untuk menghilangkan rasa dahaga ketika berbuka, korang mungkin tak tahu bahawa...

Nak kilatkan rambut? Cuci dengan air teh hijau!

Wanita ni memang sentiasa tercari-cari tips penjagaan rambut dari internet bagi memastikan rambut sentiasa sihat dan lembut bersinar. Haa macam tips yang Cik Tin jumpa baru-baru ni lah iaitu rambut bersinar jika dicuci dengan...

Page 104 of 135
1 101 102 103 104 105 106 107 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial