Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 106 of 135
1 103 104 105 106 107 108 109 135

Tanda uols ni obses dengan media sosial

Haaa ada ke dekat sini yang secara sukarela nak mengaku diri korang obses dengan laman sosial? Cik Tin mengaku! Hahaha sebab Cik Tin sukakan keseronokan Twitter, Instagram dan Facebook. Dan Cik Tin memang akan...

Tips survive percintaan masa lockdown

Ada girls yang dah gusar ke bila dah lama sangat tak jumpa kekasih hati masa PKP ni? Miss Gigi faham sangat sebab yelah perempuan dan overthink berpisah tiada! Ish, janganlah terlebih fikir sangat, cuba...

Tatacara basuh baju bagi best results

Berapa ramai yang tahu peraturan basuh baju? Jujur, Sis Tina pun bersalah pasal biasa main campak jer semua baju dalam mesin. Haaa salah tau sebenarnya tu.  Okay, kalau korang nak belajar tips basuh baju...

5 cara singkirkan tabiat shopaholic

Okay, Cik Tin perasan antara perkara yang paling banyak Cik Tin buat sepanjang tempoh PKP ni is… shopping! Ooops! Tapi nak buat macam mana Cik Tin memang shopaholic uols. Cik Tin tahu ramai orang...

Belajar 5 skill baharu sepanjang PKP

Dari duduk saja tak buat apa masa PKP ni, apa kata belajar skill baru yang mungkin berguna nanti. Sekurang-kurangnya ada gak nak buat isi masa yang ada. Tak lah bosan sangat.  So, Miss Gigi...

Amboi, cantik macam ni jadi pemandu trak?

Haaa, kalau cakap pasal kerjaya sebagai pemandu trak mesti terbayang abang2 sado kan. Biasalah, nama pun pemandu jentera berat, memang kerjaya untuk lelaki ler.  Tapi lain pulak dengan gadis comey lotey dari negara matahari...

Page 106 of 135
1 103 104 105 106 107 108 109 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial