Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 102 of 117
1 99 100 101 102 103 104 105 117

Penggemar minuman pahit cenderung jadi psychopath?

Ada pendapat mengatakan makanan dan minuman yang kita makan memberi impak kepada karakter kita. Wah, betul ke? Kajian sebuah universiti di Austria mendapati penggemar minuman pahit cenderung menjadi seorang psychopath. Alamak, seramnya! Min sendiri...

Sleeping beauty moden tidur selama 2 minggu

Seorang gadis berusia 17 tahun yang berasal dari Colombia bernama Sharik Tovar ini pernah viral sebelum ini dengan gelaran ‘Sleeping Beauty’. Oh, kenapa Sleeping Beauty ya? Adakah kerana gaya tidurnya yang mirip dengan karakter...

Badan sihat dan stress free!

Min yakin, mesti ramai dekat sini yang kalau stress je makan coklat, stress je makan coklat. Okay tak salah pun nak makan coklat sebab coklat tu memang rasanya enak. Tapi ia merupakan makanan berkalori...

Korang tahu tak? Artis Malaysia ini popular di Indonesia

Kita serumpun dan pastinya kedekatan serta keserupaan budaya Indonesia dan Malaysia adalah salah satu faktor yang membuat selebriti kedua-dua negara sering bekerjasama. Tidak salah kalau mereka berjaya menjadi pusat perhatian para pecinta dunia hiburan....

Kucing Bad Mood Serang Owner

Siapa yang tidak suka kucing kan. Haiwan yang comel dan bijak. Malah, kucing merupakan haiwan peliharaan yang popular dan banyak dibela selain anjing dan arnab. Bagaimanapun secomel mana pun kucing itu ada masanya ia...

Page 102 of 117
1 99 100 101 102 103 104 105 117
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial