Monthly Archive: March 2020

Page 1 of 8
1 2 3 4 8

Haluskan kulit tangan dengan bahan magic ini

So, Sis Tina dengar ramai yang terpaksa menangguhkan majlis perkahwinan disebabkan oleh PKP ni kan. Takpe, this is for the best dan ini juga secara tak langsung memberikan korang masa untuk jaga penampilan diri...

Kuruskan badan di rumah, tak perlu diet!

Bila diumumkan tempoh perintah kawalan pergerakan telah dilanjutkan sampai April 14, ada yang mengeluh. Bukan sebab nak ingkar ke apa tapi sebab tengok badan dah makin bulat! Hehe. Tapi takpe meh sini Sis Tina...

Page 1 of 8
1 2 3 4 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial