Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 107 of 116
1 104 105 106 107 108 109 110 116

Siapa yang Tidak Ingin Cantik?

‘Siapa yang tidak mahu menjadi cantik?’ Mari, mengakui bahawa mempunyai struktur muka yang tidak seimbang, kulit gelap atau badan hodoh adalah gambaran yang kurang diharapkan. Virginia Woolf, dalam esei yang bertajuk A Room of...

Hensem Melampau, Aktor Hollywood 90-an Dambaan Wanita

Kredit: Harper’s Bazaar Tahun 90an memang penuh dengan banyak perkara menarik. Dari gaya permulaan trend, muzik dan banyak lagi. Tidak terkecuali, selebriti lelaki Hollywood dari tahun 90-an tidak kurang menarik untuk dibincangkan. Satu wajah...

Amy Mastura – Artis Versatil Serba Boleh

Hai min pasti korang mesti pernah dengar nama selebriti ni, Amy Mastura, haa kalau sekarang mungkin orang akan kenal dia sebagai pelakon, pelawak, tetapi tahu tak Amy Mastura memulakan karier dalam industri sebagai penyanyi....

Kenapa ye makan banyak tapi kurus je?

Pernah tak uolls terfikir kenapa seseorang tu makan banyak tetapi dia badan dia still maintain? Kita ni punyalah catu makan nak kurus dia boleh selamba je makan apa-apa je tapi still tak gemuk-gemuk. Ada...

Telefon HILANG?? Macam mana nak cari balik???

Tidak ada yang lebih pahit daripada kehilangan. Sama ada kehilangan kawan, teman lelaki atau keluarga. Rasa kehilangan rasa pahit tidak hanya berlaku untuk makhluk hidup tetapi juga dapat dirasakan jika kita kehilangan barang kegemaran...

Tips rawat rambut gugur secara semula jadi

Semalam kita dah discuss tentang punca rambut gugur now kita cari solusi pulak. Kalau tengok pak google banyak je artikel-artikel cara nak rawat rambut gugur malah, kat luar sana pun banyak produk yang “overclaim”...

Punca keguguran rambut ramai yang tidak tahu

Bagi sesetengah orang, keguguran rambut adalah masalah yang tidak mudah diatasi. Banyak produk mencadangkan cara yang paling berkesan untuk menangani keguguran rambut. Tetapi sebenarnya, tidak semua orang berjaya dengan produk yang sama. Sebabnya ialah...

Page 107 of 116
1 104 105 106 107 108 109 110 116
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial