Monthly Archive: December 2019

Page 1 of 5
1 2 3 4 5

Diet Keto: Apa yang anda perlu tahu

Nak masuk tahun baru ni pastinya salah satu azam yang paling popular dalam kalangan girls di luar sana adalah mahu menurunkan berat badan. Meskipun azam itu merupakam antara yang paling sukar untuk dilaksanakan namun...

Senarai lagu-lagu pilihan Santai Sini untuk tahun 2019

Tahun 2019 pastinya di warnai dengan pelbagai single-single baharu yang mewarnai industri muzik tempatan. Selain lagu-lagu baru daripada artis sedia ada, ada juga wajah-wajah baru yang tampil dengan single yang meletop-letop selain lagu-lagu daripada...

Makanan Jepun pilihan rakyat Malaysia

Sebelum demam Korea melanda Malaysia, sebenarnya Jepun dah awal-awal lagi membawa pengaruhnya (bukan penjajahan yer) tetapi pengaruh kulinarinya di negara ini. Malah, makanan Jepun yang popular di Malaysia juga rata-ratanya enak dan boleh membuatkan...

Tips untuk kulit flawless secara semula jadi

Pernahkah anda girls berfikir, kenapa kulit ualls tidak flawless macam retis-retis atau instafamous kat luar sana? Atau macam mana nak hilangkan jerawat kat muka ni?  Pernahkah anda tertanya-tanya mengapa orang lain mempunyai kulit licin,...

Fesyen pelik artis Hollywood

Heyy girls… siapa sini peminat artis-artis antarabangsa? Mesti ada antara korang semua yang selebriti kesukaan sendiri kan. Kalau korang penggemar tegar artis-artis Hollywood atau barat mesti korang selalu ikuti perkembangan mereka termasuk fesyen yang...

Amalan kecantikan pelik selebriti Barat

Sebagai selebriti sudah tentunya diperlukan untuk kelihatan sempurna dan menarik. Penampilan yang sempurna ini sudah tentu disusuli dengan rawatan kecantikan yang menjadi rutin harian untuk memastikan penampilan mereka tampak vass dan glamour.  Walau bagaimanapun,...

Page 1 of 5
1 2 3 4 5
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial