Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 104 of 135
1 101 102 103 104 105 106 107 135

Tips jadi teman wanita yang memahami

“You tak pernah faham I!” Haaa siapa baru lepas dengar perkataan ni keluar daripada mulut boyfriend korang? Sakit kan? Yes Miss Gigi tau. Hmm cuba reflect balik adakah korang memang tak faham pasangan korang?...

Manfaat bila jadi ‘perigi cari timba’

Perempuan ni cukup takut dengan terma ni, perigi cari timba. Cik Tin faham sebab stigma masyarakat kita kan, lelaki kenalah kejar perempuan, bukan si perempuan duk terhegeh dekat lelaki! Haa tapi kan wujud lelaki...

5 kesilapan semasa mencuci muka

Dalam rutin penjagaan wajah, mencuci muka merupakan step paling asas namun ramai yang ambil mudah. Cik Tin pun sama sebab lebih fokus pada rutin penjagaan yang lain hehe. Kalau nak make sure muka korang...

Manfaat muzik untuk kesihatan

Selain menonton tv dan binge watching drama bersiri, korang mesti banyak dengar muzik kan masa PKP ni? Yelah sebab muzik ni boleh dengar bila-bila masa je, masa masak ke, masa kemas rumah ke. Mood...

Buang whiteheads guna Vaseline!

Miss Gigi yakin, 90 peratus gadis-gadis di sini ada sebotol Vaseline dekat rumah betul tak? Vaseline ni merupakan petroleum jelly yang sangatlah banyak fungsinya seperti melembapkan bibir dan juga menghilangkan kulit kering. Haaa tapi...

Kulit breakout masa kuarantin? Ini sebabnya

Hi girls. Cik Tin perasan, kulit Cik Tin mula berjerawat dan breakout teruk masa kuarantin ni. Siapa lagi yang macam Cik Tin angkat tangan? Haih Cik Tin pun peninglah. Apa agaknya sebabnya ya? Salah...

Page 104 of 135
1 101 102 103 104 105 106 107 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial