Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 103 of 133
1 100 101 102 103 104 105 106 133

5 filem seram yang merupakan adaptasi novel

Miss Gigi ni walaupun nampak je macam lembik dan lemah but I love horror movies! Miss Gigi sukakan filem seram yang juga membuatkan kita berfikir tentang plot menarik dia tu, wow memang best! Korang...

Kekasih hati merajuk? Ni cara nak pujuk si dia

Kita yang perempuan ni kerjanya asyik nak merajuk aje kan sebab seronok bila kena pujuk. Tapi sekali lelaki merajuk haaa baru tau sengsaranya nak pujuk orang merajuk ni ye dok! Haha takpe girls harini...

Tips rambut cepat panjang

Hello girls. Siapa dekat sini suka simpan rambut panjang? Personally Cik Tin lebih prefer rambut panjang berbanding rambut pendek sebab rambut panjang nampak lebih girly dan boleh gayakan dengan banyak gaya menarik kan. Tapi,...

Bosan duduk rumah? Meh belajar buat anting-anting

Harini Miss Gigi nak ajar macam mana nak buat anting-anting sendiri! Untung-untung, boleh gayakan masa Raya nanti atau pun boleh jual dekat kawan-kawan ye dok? Haa jom tengok cara buat anting-anting! Bahan yang diperlukan:...

Tanda uols ni obses dengan media sosial

Haaa ada ke dekat sini yang secara sukarela nak mengaku diri korang obses dengan laman sosial? Cik Tin mengaku! Hahaha sebab Cik Tin sukakan keseronokan Twitter, Instagram dan Facebook. Dan Cik Tin memang akan...

Tips survive percintaan masa lockdown

Ada girls yang dah gusar ke bila dah lama sangat tak jumpa kekasih hati masa PKP ni? Miss Gigi faham sangat sebab yelah perempuan dan overthink berpisah tiada! Ish, janganlah terlebih fikir sangat, cuba...

Tatacara basuh baju bagi best results

Berapa ramai yang tahu peraturan basuh baju? Jujur, Sis Tina pun bersalah pasal biasa main campak jer semua baju dalam mesin. Haaa salah tau sebenarnya tu.  Okay, kalau korang nak belajar tips basuh baju...

Page 103 of 133
1 100 101 102 103 104 105 106 133
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial