Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 107 of 135
1 104 105 106 107 108 109 110 135

5 filem seram yang merupakan adaptasi novel

Miss Gigi ni walaupun nampak je macam lembik dan lemah but I love horror movies! Miss Gigi sukakan filem seram yang juga membuatkan kita berfikir tentang plot menarik dia tu, wow memang best! Korang...

Kekasih hati merajuk? Ni cara nak pujuk si dia

Kita yang perempuan ni kerjanya asyik nak merajuk aje kan sebab seronok bila kena pujuk. Tapi sekali lelaki merajuk haaa baru tau sengsaranya nak pujuk orang merajuk ni ye dok! Haha takpe girls harini...

Tips rambut cepat panjang

Hello girls. Siapa dekat sini suka simpan rambut panjang? Personally Cik Tin lebih prefer rambut panjang berbanding rambut pendek sebab rambut panjang nampak lebih girly dan boleh gayakan dengan banyak gaya menarik kan. Tapi,...

Bosan duduk rumah? Meh belajar buat anting-anting

Harini Miss Gigi nak ajar macam mana nak buat anting-anting sendiri! Untung-untung, boleh gayakan masa Raya nanti atau pun boleh jual dekat kawan-kawan ye dok? Haa jom tengok cara buat anting-anting! Bahan yang diperlukan:...

Page 107 of 135
1 104 105 106 107 108 109 110 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial