Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 102 of 135
1 99 100 101 102 103 104 105 135

Pori Tersumbat? Belum Terlambat

Sudah menjadi igauan setiap wanita untuk memiliki wajah cantik berseri tanpa cela kan. Mempunyai kekurangan seperti jerawat, jeragat, liang pori yang besar, whitehead atau blackhead di wajah tentunya melemahkan semangat kita untuk tampil cantik...

Wajah Menarik Di Musim PKP

Korang tahu tak selain dari untuk membuat kek, baking soda juga ada banyak kelebihan lain khususnya dari segi penjagaan diri dan kecantikan wajah? Haa, mesti korang tertanya-tanya apa kelebihan baking soda ni kan.  Petua...

Riang Resepi Raya

“Hi, Wassup guys”.  “Jom kita start”. Siapa yang tidak pernah dengar bait ayat-ayat yang diucapkan oleh Khairul Amin ini kan? Sudah menjadi trademark beliau sebelum memulakan video masakannya pasti dimulai dengan ayat-ayat seperti ini. ...

3 tips ringkas nyahkan stress!

Siapa je dalam dunia ni yang tak pernah stress? Stress is normal, when things don’t go our way, kita cenderung untuk rasa stress. Stress yang biasa-biasa okay je tapi jadi tak okay kalau ia...

Tips Bergaya Si Gadis Chubby

Susah tau jadi wanita berbadan besar ni, serba tak kena kalau nak bergaya tu lagi-lagi kalau kita ni berhijab. Yelah, baju dah okay tapi tiba-tiba seluar ketat pulak sebab yelah dah tu je seluar...

Jaket denim oversized IS for everyone!

Siapa sini suka pakai jaket denim oversized? Okay Miss Gigi tau ramai yang rasa its not for everyone tapi sebenarnya it is for everyone, cuma korang kenalah pandai gayakan. I personally think kita kena...

5 Sebab korang kena move on, maafkan bekas kekasih

Putus cinta dan pengakhiran sedih dalam percintaan mahupun hubungan suami isteri meninggalkan banyak kesan kepada kita. Kita cenderung untuk terjebak kepada emosi negatif dan mempunyai rasa tidak puas hati. Dalam usaha untuk bergerak ke...

Page 102 of 135
1 99 100 101 102 103 104 105 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial