Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 101 of 135
1 98 99 100 101 102 103 104 135

Kelebihan urut muka dengan ais

Kita selalu dengar ais boleh membantu menutup pori2 wajah kan tapi rupanya banyak lagi kelebihan ais untuk kecantikan uols. Haa harini Cik Tin share dengan uols kelebihan urut muka dengan ais! Modal pun murah...

5 manfaat jus tomato untuk kesihatan

Waaaahh tak sangka Cik Tin yang buah tomato ni sebenarnya sangatlah banyak khasiatnya. Ingatkan terhad untuk mencantikkan wajah sahaja!  Yelah kalau dengar tomato je mesti untuk melicinkan wajah. Kali ni meh Cik Tin share...

Badan lebih ringan dengan diet cara Jepun ini

Orang Jepun ni memang kurus-kurus dan langsing-langsing belaka betul tak? Haaa kenapa agaknya diorang ni langsing? Diorang ni mengamalkan diet cara tersendiri dan ia terbukti berkesan sebab tengok jelah badan diorang kan! Jadi, jomlah...

Girls, ini beza sunscreen dan sunblock!

Hello girls, so korang pakai krim pelindung matahari tak? Penting tau! Tapi tu lah kalau nak beli tu, perasan tak dekat packaging tu ada 2 perkataan berbeza iaitu sunscreen dan sunblock. Ada beza ke?...

5 tabiat ini boleh sebabkan kanser

Pastinya tiada siapa yang mahu ‘mengundang’ penyakit berbahaya ini dalam kehidupan diri, tetapi kadang kala kita sendiri tidak sedar, bahawa tabiat atau habit yang kita lakukan setiap hari bahkan bertahun-tahun boleh membuatkan diri kita...

5 barang harian yang menyebabkan jerawat

Pernah tak korang dah jaga muka betul-betul dan dah cuci muka secara rutin tapi jerawat tetap jugak muncul? Hmm ini disebabkan oleh faktor lain iaitu barangan harian yang korang guna tau! So harini Cik...

Tanda-tanda korang belum matang

Biasanya, kalau umur dah mencecah 20-an ni, orang akan consider korang ni dah matang dan takde dah buat perangai kebudak-budakan. Tapi, betul ke korang dah betul-betul matang? Cuba check? Haa kali ni Miss Gigi...

Buang parut jerawat dengan kulit pisang

Jerawat ni memang annoying, kadang-kadang tu dah pakai banyak produk skincare mahal pun tapi tetap degil jugak taknak hilang. Haa tapi tak payah risau dah sebabnya ada tips murah dan mudah tau kalau korang...

Page 101 of 135
1 98 99 100 101 102 103 104 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial