Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 100 of 135
1 97 98 99 100 101 102 103 135

PERHATIAN! KAKI SHOPPING!

PERHATIAN! kepada semua kaki shopping! Tak kira la awak tu suka shopping tengok barang depan mata ke, kaki shopping online ke (sebab sentiasa busy kan, personal shopper kan ada). Korang kena dan sangat wajib...

Lelaki berusia lagi menarik?

Senang cakap ramai wanita sekarang ni, lebih banyak yang memilih untuk bersama dengan pasangan dari kalangan lelaki yang lebih berusia berbanding dengan pasangan yang sebaya atau lebih kurang je jarak umurnya. Sebab kebanyakan lelaki...

Lelaki berusia lagi menarik?

Senang cakap ramai wanita sekarang ni, lebih banyak yang memilih untuk bersama dengan pasangan dari kalangan lelaki yang lebih berusia berbanding dengan pasangan yang sebaya atau lebih kurang je jarak umurnya. Sebab kebanyakan lelaki...

Kesan dari penggunaan produk tempatan

Nak pilih produk berkualiti buatan tempatan bukan la boleh beli suka hati macam tu je. Banyak nak kena kaji dulu sebelum beli. Kalau boleh semua testimoni kita nak baca. Sesuatu produk tu akan lebih...

Cara Tarik Pembeli dalam Perniagaan

Kebelakangan ini, kita lihat ramai di kalangan masyarakat kita yang berlumba-lumba menjalankan aktiviti perniagaan khususnya perniagaan online. Perniagaan jenis atas talian ini lebih mudah dipasarkan kerana anda tidak perlu berpanas berhujan demi untuk memasarkan...

Kenali Karakter Anda

Setiap manusia semestinya mempunyai karakter dan personaliti diri yang tersendiri kan? Karakter yang berbeza-beza inilah yang menjadikan setiap manusia itu unik. Iyalah, kalau semua orang karakternya sama sahaja, sudah pasti kehidupan seharian kita jadi...

Matangkah kita?

Jika dilihat pada buah-buahan, buah yang sudah matang bermaksud sudah boleh dipetik dan dimakan. Namun, bagaimana pula untuk mengukur tahap kematangan seseorang? Adakah dapat dilihat dari luaran atau ianya sesuatu yang tersembunyi di dalaman? ...

Anda Dilanggar? Jangan Panik!

Kemalangan jalan raya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Kadang kala, kita telah berhati-hati dan memandu dengan penuh hemah di jalan raya namun, ada pula yang datang melanggar kita. Jika terlibat dengan kemalangan, jangan cepat...

Dilarang Merentas Negeri

Semenjak Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) dilaksanakan, banyak sektor-sektor pekerjaan sudah mula beroperasi. Namun, kerajaan menegaskan bahawa perjalanan rentas negeri masih tidak dibenarkan. Walaupun begitu, terdapat segelintir rakyat Malaysia yang ingkar akan arahan kerajaan...

Page 100 of 135
1 97 98 99 100 101 102 103 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial