Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 99 of 135
1 96 97 98 99 100 101 102 135

SeUngu Semperit

Kemeriahan sambutan hari raya pasti kurang umphh tanpa kehadiran biskut-biskut raya yang tersusun di atas meja di pagi raya. Pelbagai biskut raya yang tradisional atau moden menjadi santapan kita sejak bertahun-tahun lamanya. Kalau korang,...

Senggugut Menggugat Emosi

Wanita dan period memang tidak dapat dipisahkan. Malah, ada di kalangan wanita ini yang didatangkan dengan pakej ‘period pain’. Mengambil perkongsian di akaun Twitter oleh pemilik akaun @datininaz ini menjelaskan senggugut atau lebih dikenali...

Single lebih baik?

Memilih pasangan hidup  tidak semudah memilih ikan di pasar. Pasangan yang baik pasti menjadi dambaan setiap insan untuk bersama-sama melayari alam rumah tangga hingga ke akhir usia. Namun, jika awalnya kelihatan sempurna, di tengahnya...

Sediakan Payung Sebelum Hujan

Wanita berdikari tidak mengharapkan bantuan lelaki untuk memajukan diri sendiri. Sebaliknya, mereka lebih gemar melangkah sendiri sehingga dapat mencapai apa jua yang diingini. Wanita yang berfikiran jauh ke hadapan dan merancang masa hadapan dengan...

Rambut Rosak Bikin Jiwa Sesak!

Pernah dengar tak orang kata rambut itu mahkota wanita? Haa, maksudnya rambut ini adalah salah satu bahagian terpenting pada diri seseorang wanita. Rambut yang bermasalah pasti merunsingkan kaum wanita lebih-lebih lagi bagi yang bertudung...

Berputus Asa? Sememangnya Tidak!

Sejak akhir-akhir ini kita dapat lihat semakin ramai peniaga-peniaga yang muncul menjalankan business mereka dari sekecil-kecil perniagaan di tepi jalan sehinggalah perniagaan yang mencapai keuntungan berjuta-juta. Umum kita ketahui, banyak kelebihan berniaga ini.  Bahkan...

Baju Selesa, Pemakai Gembira

Hi girls sekalian, walaupun raya tahun ni mungkin tidak semeriah raya-raya sebelumnya, namun persiapan raya tetap onzz kan. Bila dah sebut tentang perayaan, umumnya tidak dapat lari dari persiapan raya seperti baju raya kan....

Berbuat Baik Sesama Insan

Dalam meniti dunia yang penuh cabaran ini, sering kali kita dihidangkan dengan berita jenayah atau salah laku manusia yang dilakukan. Hal ini menyebabkan masyarakat kita bersikap lebih berhati-hati dengan tidak terlalu mempercayai masyarakat sekeliling...

Suamiku Encik Pilot

“Suamiku Encik Pilot?”. “Doktor itu suami aku?” Wah, pasti gah bunyinya kan? Rata-rata dari kita pasti mahukan pasangan yang mempunyai pekerjaan yang hebat bukan.  Pekerjaan-pekerjaan yang berprofil tinggi seperti doktor, juruterbang, jurutera atau CEO...

Blush on, ladies! Tips pilih warna blusher

Well as a makeup enthusiast, Sis Tina love blushers! Dulu masa mula-mula belajar makeup, Sis Tina memang elakkan sangat sangat pakai blusher ni sebab rasa tak perlu pun untuk makeup harian dan sebab ia...

Page 99 of 135
1 96 97 98 99 100 101 102 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial