Monthly Archive: March 2020

Page 7 of 8
1 4 5 6 7 8

Jelesnya dapat jodoh di Twitter now dah bahagia

Sis selalu baca story percintaan dan tidak dinafikan yang zaman dulu dan sekarang proses perkenalan tu dah berbeza. Ye lah kalau uolls dari zaman sebelum sis or even zaman sis mesti tahu macam mana...

What!!! Influencer ini menipu rupanya

Heyy Girls!! Buat apa tu?? Kalau tak ada buat apa meh sini Sis nak gosip sikit, uolls selalu tak follow infuencer kat Instagram ke YouTube ke mana-mana lah? Selalu kan kita tengok diaorang ni...

Teknik gayakan baju oversized Muslimah

Hello girls! Harini Cik Tin nak kongsi tips menggayakan baju oversized. Baju oversized ni trendy je dan Cik Tin tau ramai sukakan gaya baju oversized sebab nampak kasual dan pada masa yang sama nampak...

Sanggup pakai kostum Zirafah untuk elak Corona

Sampai hari ini cerita Corona Virus masih menjadi bualan media, ye lah sis kan memang kaki online selalu lah nampak posting tentang corona virus ni. Ada yang serius ada yang sedih dan tak kurang...

Taylor Lautner always Abe Jacob Sis

Siapa sini peminat tegar siri Twilight. Kalau sis dulu tak pernah miss tahu semua siri dia. Sis lah orang pertama beli tiket wayang tu untuk tengok kesinambungannya. Sis jugak orang paling sedih bila siri...

Naikkan badan secara semulajadi

Hello girls. Sis Tina tahu dekat sini ramai skinny girls yang selalu dengar ayat-ayat seperti “Eh kurusnyaaa tak makan ke?” atau pun “Keciknya pinggang kau ada ke saiz baju, xs pun tak muat ni,”...

Page 7 of 8
1 4 5 6 7 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial