Monthly Archive: March 2020

Page 8 of 8
1 5 6 7 8

Lagu lama jadi hits sebab TikTok

Sekarang ni semua nak bertik tok. Sis pun main jugak tapi tak pernah lah release semua private je hahahah. Siapa sini yang kaki tik tok, mesti uolls perasan kan yang lately ni banyak lagu-lagu...

Tips fesyen bagi gadis yang rendah

Jadi rendah ni memang susah sikit kadang-kadang sebab yelah semua baju nampak panjang dan tak kena dan kadang-kadang tu baju yang dipakai buatkan kita nampak bertambah-tambahlah rendah! Eh tak bestnya. So harini Cik Tin...

Berani ek!! Makan kelawar lagi time Korona Virus ni

Girls sepanjang musim penyakit korona virus yang berasal dari Wuhan China ni uolss berjaga-jaga tak dengan protection. Ye lah semua tahu yang dunia telah dihantui oleh wabak virus korona sejak kebelakangan ni kan. Spekulasi...

Dari cantik ke buruk rupa, buat lagi pembedahan plastik

Impian seseorang ketika melakukan pembedahan plastik, tentu saja, untuk menjadikannya lebih menonjol dan menarik. Bagi lelaki, mereka mahu kelihatan lebih tampan. Manakala untuk seorang wanita, mereka mahu kelihatan lebih cantik. Walau bagaimanapun, apa yang...

Page 8 of 8
1 5 6 7 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial