Monthly Archive: March 2020

Page 6 of 8
1 3 4 5 6 7 8

Elak penampilan nampak murah dengan tips ini

Perasan tak sesetengah individu tu kan, kalau pakai barang mahal sekali pun, penampilan dia tetap nampak murah? Cik Tin ada je kawan-kawan macam ni and yelah sebab kita kawan dia kan maka kita tahulah...

Cinta Lokasi: Artis dan Haiwan Peliharaan

Bila tengok haiwan yang ditonjolkan dalam filem atau drama Sis rasa aw comelnya, terasa nak bela seekor macam dalam filem tu. Sebagai sistur, sis sangat lemah tengok haiwan yang comel. Ingatkan kita sebagai penonton...

That Soap Shop

Memandangkan kami dikenali sebagai ‘That Soap Shop’ bermula 5 Mac 2020, jenama Lush akan menggunakan kesemua premis kami bagi mempromosikan cara betul untuk mencuci tangan. Pelanggan juga boleh menggunakan kesemua sinki dan sabun keluaran...

Guna tester makeup boleh kena Herpes! Eeee

Hmm okay Cik Tin rasa nak buat pengakuan dekat sini, Cik Tin sebenarnya guilty sebab selalu try makeup tester dekat drugstore dan juga macam dekat Sephora tu. Yelah, sebab kalau tak try, macam mana...

Hati berlemak? Perlu risau atau tidak?

Okay baru-baru ni Cik Tin lepak dengan sorang kawan lama ni sambil berpotluck. Maklumlah lama tak jumpa jadi masing-masing bawak juadah masing-masing dan kami makanlah depan pantai. Tiba-tiba, dia vakaplah “Eh aku tak boleh...

Brahms: The Boy II hambar

Adakah uolls masih ingat filem The Boy yang diterbitkan  pada tahun 2016? Sekiranya uolls tidak ingat, mungkin uolls tidak menonton filem itu, kerana The Boy merupakan antara filem-filem seram yang agak popular. Seperti contohnya...

Stuck Dalam Jem, Jangan Stress

Pernah tak uolls terasa tertekan daripada terjebak dalam lalu lintas a.k.a JEM? Ini mungkin sering berlaku kepada uolls kan, terutamanya jika uolls tinggal di bandar besar. Bagi pekerja pejabat yang ditekan masa, tidak dapat...

Makan longan untuk kulit cantik

Alright hari ini Cik Tin ada discovery baru iaitu buah longan baik untuk kulit dan boleh bagi kulit korang cantik. Wow, menarik kan! Cik Tin personally memang suka gila makan buah longan ni sebab...

Page 6 of 8
1 3 4 5 6 7 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial