Monthly Archive: March 2020

Page 4 of 8
1 2 3 4 5 6 7 8

Tips pilih blusher ikut tona kulit

Well as a makeup enthusiast, Sis Tina love blushers! Dulu masa mula-mula belajar makeup, Sis Tina memang elakkan sangat sangat pakai blusher ni sebab rasa tak perlu pun untuk makeup harian dan sebab ia...

Tips langsing cara Hanis Zalikha

Siapa tak kenal dengan pelakon dan pengacara Hanis Zalikha ni? Selain selalu berkongsi resipi masakan harian dia, wanita tinggi lampai ini juga ada berkongsi tips macam mana dia jaga badan dan maintain kurus walaupun...

Cara pilih beg sesuai dengan bentuk tubuh

As ridiculous as this sounds, saiz dan jenis beg sangatlah penting untuk tubuh badan kita. Yelah, kalau saiz beg tak kena, kan ke nampak pelik dengan badan kita? Jadi, harini Cik Tin nak kongsi...

5 recommended perfume untuk wanita 20-an

Siapa sini gila perfume angkat tangan! Sis Tina tengah angkat dua-dua tangan ni korang nampak tak? Hehe. Okay so Sis Tina sangatlah gilakan perfume dan perfume bauan floral adalah my favourite. Sebab Sis Tina...

Lelaki lebih suka wanita berambut pendek?

Lelaki lebih suka wanita berambut pendek? Hmm kalau dulu kita selalu dengar lelaki suka wanita berambut panjang lah, ikal mayang lah, kali ni kajian yang dijalankan oleh laman web brightside.me menunjukkan yang lelaki sebenarnya...

Kulit bersih, flawless ala Mira Filzah

Siapa je tak kenal kelibat pelakon wanita cantik ini? Popularitinya dikatakan semakin menjadi-jadi semenjak dua menjak ni, ditambah pula dengan statusnya kini yang dikatakan akan menamatkan zaman bujangnya pada Oktober tahun ini. Wow Cik...

Tips rambut maintain wangi

Kita wanita berhijab ni walaupun berhijab, kena lah sentiasa pastikan rambut kekal terturus dan wangi. Yelah, kalau dah seharian rambut tu terkurung dalam kepala, tak ke mudah untuk ia jadi berbau? So, kenalah elakkan...

Bunuh jiran sebab terpengaruh babak filem

Aduhai sakit kepala Miss Gigi bila fikirkan betapa mudahnya seorang remaja terpengaruh dengan apa yang ditontonnya. Sebab itulah pentingnya untuk kita tapis jenis cerita dan content yang ada di televisyen dan juga internet. Kisah...

DIY Pepper Spray Demi Keselamatan Gadis!

Haaaa siapa dekat sini yang tak pernah beli pepper spray dan tak pernah rasa nak preparekan diri mereka dengan pepper spray? Ish ish ish bahaya tau korang sebab yelah sekarang ni dahlah banyak kes...

Page 4 of 8
1 2 3 4 5 6 7 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial