Monthly Archive: March 2020

Page 5 of 8
1 2 3 4 5 6 7 8

Makeup bold ala Bollywood Zahirah MacWilson yang wow

Solekan malam berinai pelakon popular Zahirah MacWilson baru-baru ni memang menjadi tumpuan dan sebutan netizen.  Mana taknya, cantik sangat Cik Tin tengok apabila smokey eyes yang glittery tu dipadankan dengan nude lips. Walaupun bold,...

Tak dapat kerja sebab terlalu cantik

Kisah ni memang pelik sikit dan Cik Tin tak sure lah if ini memang betul-betul berlaku atau hanyalah andaian wanita ni je hehe. So, khabarnya ada seorang wanita ni nama dia Irina Kova. Dia...

Buta lepas warnakan anak mata jadi hitam

Wanita dari Poland ni jadi buta selepas mendapatkan khidmat seorang tatoo artist untuk mewarnakan anak matanya dengan dakwat tattoo badan. Aduhai, seriau dengar cerita ni. Bagi Miss Gigi lah kan, korang kalau nak bercantik-cantik...

Tips first date yang perlu diikut!

First date atau janji temu pertama memang sangat mendebarkan! Sis Tina ingat lagi masa mula-mula dating dengan suami, so nervous! Berapa kali tukar baju dan berapa kali check tudung dalam cermin sebab nak make...

Makanan sihat yang tak sihat

Okay Cik Tin tau ramai dekat sini yang nak start hidup healthy lah apa lah kan. Dan dah mula fikir nak beralih kepada makanan sihat. Haa tapi pilih makanan sihat ni pun kena hati-hati...

Seputar lensa fesyen Antarabangsa

Sis tak pernah miss perkembangan fesyen terkini dari dalam dan luar negara. Selalunya sis suka tengok fesyen terkini dari fashion week luar negara. So hari ini sis nak kongsi dengan ualls perkembangan terkini fesyen...

Dah cantik nak plastic surgery lagi??

Pembedahan plastik bukan perkara yang asing terutama buat selebriti antarabangsa hari ini. Bukan sahaja untuk kelihatan cantik, kepuasan peribadi juga merupakan sebab seseorang melakukan pembedahan plastik atau suntikan. Bagi membuktikan statement di atas sis...

Page 5 of 8
1 2 3 4 5 6 7 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial