Monthly Archive: March 2020

Page 3 of 8
1 2 3 4 5 6 8

Tips kawal selera makan, confirm menjadi!

Haih rasanya ramai kot yang dah tahu kalau nak kurus, kena fokus kepada kawal selera makan dan bukannya senaman. Senaman memang membantu kurus tapi selera makan lebih mempengaruhi berat badan kita. Cik Tin sedar...

Pelakon Idris Elba positif COVID-19

Sambil-sambil Cik Tin scroll Instagram dan Twitter musim work from home ni, Cik Tin terbaca yang pelakon terkemuka Hollywood Idris Elba mengesahkan beliau positif jangkitan COVID-19. Uish, kalau haritu Tom Hanks dan isterinya sah...

Teknik urut muka dengan betul untuk awet muda

Cik Tin dulu pernah anggap mengurut muka ni sebenarnya tak memberi apa-apa manfaat terhadap wajah selain daripada menenangkan. Yelah kalau Cik Tin pergi facial tu kan, orang tu adalah urut muka tapi Cik Tin...

Page 3 of 8
1 2 3 4 5 6 8
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial