Author: Santai Sini

Page 117 of 134
1 114 115 116 117 118 119 120 134

Latihan kardio 15 minit buatkan kita lebih hebat main game

Bermain game pada dasarnya bukanlah satu aktiviti fizikal kerana ia biasanya dilakukan dengan duduk statik dalam satu posisi. Ia lebih kepada menggunakan minda dan kecekapan. Namun, hasil kajian terbaharu yang dijalankan oleh sekumpulan penyelidik...

Niat nak cantik tapi hasilnya…

Penggunaan mask muka juga kini semakin popular dalam kalangan masyarakat terutamanya perempuan. Pelbagai variasi topeng juga muncul.  Nak cantik, muka flawless, salah satu method penjagaan wajah yang common dalam kalangan wanita adalah penggunaan mask. ...

Tak kisah lah buta asalkan dapat mata naga

Obsesi boleh mendorong seseorang melakukan sesuatu di luar jangkauan. Ia sesuatu yang sering berlaku dalam kalangan masyarakat di dunia. Pelik aneh itu sudah biasa malah lebih pelik apa yang wanita ini lakukan kerana obsesinya....

Ubah penampilan dengan kanta lekap berwarna

Kanta lekap berwarna memang sudah lama wujud dan memang berfungsi sebagai salah satu aksesori kecantikan yang bersifat instant. Mana tidaknya, penampilan seseorang akan terus nampak wow dan berbeza sebaik sahaja memakai kanta lekap berwarna....

Tips pakai print on print

Trend pakai pakaian bercorak dengan corak ni dah lama wujud dan sudah lama digayakan namun ia hanya untuk mereka yang berani . Haa kenapa? Sebab bukan semua orang nampak cantik dan elok apabila pakai...

Tak pasal-pasal kucing pun pakai mask

Dalam kerisauan orang ramai tentang corona virus ni ada juga macam-macam perangai orang ramai yang buat kita mudah terhibur.  Betullah dalam keadaan yang merungsingkan kadang-kadang manusia boleh berfikir diluar kotak macam yang berlaku kat...

Innocent je gadis ni tapi lelaki rupanya

Zaman sekarang ni bukan semua perempuan itu boleh dijamin keasliannya. Ada yang kelihatan persis seorang gadis tetapi rupanya lelaki. Bukan tidak pernah terjadi malah, ada yang sampai dah kahwin baru tahu rupanya dia dia...

Peminum kopi miliki tulang lebih kuat

Okay coffee lovers please read this! Peminum kopi actually miliki tulang yang lebih kuat. Wow menarik betul statement ni. Yes, peminum kopi dikhabarkan mempunyai tulang yang lebih kuat. Haa macam mana kopi boleh buat...

7 sebab avokado buah ‘magic’ mudakan wajah!

Avocado memang merupakan buah yang sangat enak. Rasanya yang lemak itu menjadikan ia satu minuman yang enak apabila dicampurkan dengan coklat atau boleh juga dijadikan dessert dan diambil bersama aiskrim atau pun susu. Selain...

Page 117 of 134
1 114 115 116 117 118 119 120 134
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial