Author: Santai Sini

Page 114 of 134
1 111 112 113 114 115 116 117 134

Berani ek!! Makan kelawar lagi time Korona Virus ni

Girls sepanjang musim penyakit korona virus yang berasal dari Wuhan China ni uolss berjaga-jaga tak dengan protection. Ye lah semua tahu yang dunia telah dihantui oleh wabak virus korona sejak kebelakangan ni kan. Spekulasi...

Dari cantik ke buruk rupa, buat lagi pembedahan plastik

Impian seseorang ketika melakukan pembedahan plastik, tentu saja, untuk menjadikannya lebih menonjol dan menarik. Bagi lelaki, mereka mahu kelihatan lebih tampan. Manakala untuk seorang wanita, mereka mahu kelihatan lebih cantik. Walau bagaimanapun, apa yang...

Tubuh kurus Adele jadi bualan netizen

Masih ramai memperkatakan tentang fizikal penyanyi hebat Adele yang kini sudah kurus, lain daripada Adele yang kita kenali – individu bertubuh gempal yang cukup comel. Cik Tin suka betul dengan feature wajah Adele ni...

Kaya sekelip mata jiwa tetap kosong

Siapa antara uols nak jadi kaya sekelip mata? Siapa tak nak kan. Setiap orang kalau boleh nak duit berkoyan-koyan dalam bank tu. Tapi apakan daya, kisahnya nak harapkan duit jatuh dari langit berebuk pun...

Bahagia betul Blake dan Ryan. Apa rahsianya ya?

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan romantis Hollywood ini iaitu Ryan Reynolds dan Blake Lively. Kak Tin sendiri memang minat betul dengan Blake Lively ni daripada zaman drama bersiri Gossip Girl. Dahlah cantik, berbakat...

Family semua pure India tapi dia macam mat salleh

Uolls pernah rasa tak yang uolls ni berbeza daripada orang lain? Mungkin berbeza tu dari sudut rupa paras atau genetik? Pernah tahu asal usul uolls dari mana, susur galurnya? Kalaulah uolls ni sebenarnya Melayu...

Cara jaga Miss V biar kekal sihat

Sama macam organ lain, vagina ni sangatlah penting untuk dijaga dan kita kena always make sure ia berada dalam keadaan healthy. Sebabnya, vagina yang tak sihat menjadi petunjuk atau indicator masalah lain pada tubuh...

Page 114 of 134
1 111 112 113 114 115 116 117 134
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial