Author: Santai Sini

Page 115 of 134
1 112 113 114 115 116 117 118 134

Nama unik anak selebriti dunia – Bahagian 2

Sebelum ini, kita mengenali nama unik yang diberikan oleh selebriti kepada anak lelaki dan anak perempuan mereka. Bermula dari nama Bandit Lee Way yang diberikan oleh vokalis My Chemical Romance kepada anak perempuannya kepada...

Tak kisah belanja besar untuk bibir terbesar di dunia

Definisi cantik setiap orang berbeza mengikut perspektif masing-masing. Dek kerana terlampau obsess ramai di antara mereka yang melakukan banyak perubahan (pembedahan kosmetik) untuk mendapatkan visual kecantikan yang mereka ingini. Malah, ada di antara mereka...

Pipi dah tembam? Boleh kuruskan kalau ikut tips ni

Pipi tembam ni memang menjadi nightmare setiap perempuan. Yelah, sebab kalau pipi tembam ni nak pakai tudung rasa kurang yakin sebab muka nampak bulat sangat. Rasa serba tak kenalah konsepnya. Mulalah cari style tudung...

Alena Rapunzel Ukraine

Alena Kravchenko memperoleh gelaran Rapunzel dari Ukraine kerana rambutnya yang sangat panjang. Wanita ini memotong rambutnya untuk kali terakhir dua puluh lapan tahun lalu. Dilaporkan oleh Merdeka.com, Alena memanjangkan rambutnya sejak zaman kanak-kanak ibunya...

Kena reject dengan lelaki? Apa yang uols boleh buat

Wanita memang terkenal dengan sifat pemalu dan kalau kita sukakan seseorang tu pun, kita akan cenderung untuk pendam je perasaan tersebut sampailah jadi pekasam. Laaa kenapa macam tu? Tak salah kalau wanita luahkan perasaan....

Cara senang hilangkan bulu badan

Bulu badan yang terlebih-lebih banyak tentu sahaja merunsingkan kita dan akan mengganggu penampilan. Yelah, baru ingat nak pakai dress baru beli tu untuk dating minggu ni, tapi kena fikir pasal bulu badan pulak. Okay...

Ular buat Surprise kat Spa

Cakap pasal spa sememangnya sinonim kan dengan kaum perempuan. Min sememangnya kerap ke spa untuk mendapatkan rawatan kecantikan. Paling kurang pun sebulan sekali mesti pergi. Bukan setakah rawatan kecantikan, spa juga jadi salah satu...

Page 115 of 134
1 112 113 114 115 116 117 118 134
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial