Author: Santai Sini

Page 113 of 134
1 110 111 112 113 114 115 116 134

Teknik gayakan baju oversized Muslimah

Hello girls! Harini Cik Tin nak kongsi tips menggayakan baju oversized. Baju oversized ni trendy je dan Cik Tin tau ramai sukakan gaya baju oversized sebab nampak kasual dan pada masa yang sama nampak...

Sanggup pakai kostum Zirafah untuk elak Corona

Sampai hari ini cerita Corona Virus masih menjadi bualan media, ye lah sis kan memang kaki online selalu lah nampak posting tentang corona virus ni. Ada yang serius ada yang sedih dan tak kurang...

Taylor Lautner always Abe Jacob Sis

Siapa sini peminat tegar siri Twilight. Kalau sis dulu tak pernah miss tahu semua siri dia. Sis lah orang pertama beli tiket wayang tu untuk tengok kesinambungannya. Sis jugak orang paling sedih bila siri...

Naikkan badan secara semulajadi

Hello girls. Sis Tina tahu dekat sini ramai skinny girls yang selalu dengar ayat-ayat seperti “Eh kurusnyaaa tak makan ke?” atau pun “Keciknya pinggang kau ada ke saiz baju, xs pun tak muat ni,”...

Lagu lama jadi hits sebab TikTok

Sekarang ni semua nak bertik tok. Sis pun main jugak tapi tak pernah lah release semua private je hahahah. Siapa sini yang kaki tik tok, mesti uolls perasan kan yang lately ni banyak lagu-lagu...

Tips fesyen bagi gadis yang rendah

Jadi rendah ni memang susah sikit kadang-kadang sebab yelah semua baju nampak panjang dan tak kena dan kadang-kadang tu baju yang dipakai buatkan kita nampak bertambah-tambahlah rendah! Eh tak bestnya. So harini Cik Tin...

Ibu 43 tahun sering dianggap kakak kepada anaknya

Untungnya lah hai kan kalau nampak muda sentiasa ni. Itulah realiti yang dilalui oleh seorang ibu muda dari California ni. Uish memang cantik betul wanita bernama Joleen Diaz ni. Dia ada anak berusia 19...

Page 113 of 134
1 110 111 112 113 114 115 116 134
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial