Santai Sini TERKINI

Sila Baca…

Page 110 of 135
1 107 108 109 110 111 112 113 135

Haluskan kulit tangan dengan bahan magic ini

So, Sis Tina dengar ramai yang terpaksa menangguhkan majlis perkahwinan disebabkan oleh PKP ni kan. Takpe, this is for the best dan ini juga secara tak langsung memberikan korang masa untuk jaga penampilan diri...

Bahan wajib untuk rawat kulit kering

Ada ke dekat sini yang mengalami masalah kulit kering? Kulit kering ni susah tau uols, silap haribulan, cepat nampak tua. Omg no no no, macam mana nak rawat? So sini Cik Tin share bahan...

Kuruskan badan di rumah, tak perlu diet!

Bila diumumkan tempoh perintah kawalan pergerakan telah dilanjutkan sampai April 14, ada yang mengeluh. Bukan sebab nak ingkar ke apa tapi sebab tengok badan dah makin bulat! Hehe. Tapi takpe meh sini Sis Tina...

Page 110 of 135
1 107 108 109 110 111 112 113 135
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial