Category: Gaia Hidup

Page 49 of 56
1 46 47 48 49 50 51 52 56

Innocent je gadis ni tapi lelaki rupanya

Zaman sekarang ni bukan semua perempuan itu boleh dijamin keasliannya. Ada yang kelihatan persis seorang gadis tetapi rupanya lelaki. Bukan tidak pernah terjadi malah, ada yang sampai dah kahwin baru tahu rupanya dia dia...

Peminum kopi miliki tulang lebih kuat

Okay coffee lovers please read this! Peminum kopi actually miliki tulang yang lebih kuat. Wow menarik betul statement ni. Yes, peminum kopi dikhabarkan mempunyai tulang yang lebih kuat. Haa macam mana kopi boleh buat...

Tips simpan aksesori agar kekal cantik

Membeli aksesori baru sememangnya mengujakan. Lagi-lagi jika dibeli semasa tengah sale! Memang borong lah jawabnya. Namun ramai dalam kalangan kita yang tidak tahu cara untuk menyimpan atau menjaga barangan itu dengan baik. Berikut beberapa...

Tidur pun boleh kurus? Biar betul?

Okay ramai yang tak tahu ada sesetengah senaman dan makanan yang dimakan boleh membakar lemak walaupun semasa kita tidur! Fuyyoo bestnya. Tidur pun masih boleh kurus. Hehe okay si sini min nak kongsikan tips...

Susah tidur? Cuba ambil makanan ini

Penyakit susah tidur boleh berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira jantina atau pun umur. Namun, ia boleh diatasi dengan mengubah pola pemakanan. Haa jangan tak tahu, kalau ada makanan yang membuat kita tidak mengantuk,...

Euwww.. itu baju ke kostum ulat???

Anugerah Oscars 2020 telah berlangsung sejak Ahad (02/09/2020) lalu. Tahun ini pengarah Bong Joon-ho mencuri perhatian menerusi kemenangan filem Parasitnya dalam empat kategori sekaligus. Brad Pitt juga memenangi Oscar pertamanya sebagai pelakon melalui Once...

Rancang perbelanjaan elak masalah kewangan

Setiap malam anda duduk termenung mengenangkan keadaan kewangan anda yang sesak ini. Sampai bila masalah kewangan ini akan berterusan? Berikut merupakan beberapa cara yang boleh anda amalkan dalam usaha anda untuk bebas daripada masalah...

Tips pakaian buat si gadis yang cepat berpeluh

Ada antara kita yang rasa cepat demotivated kerana senang berpeluh dan rasa malu bila nak bergaya. Takpe girls, di sini kami share tips berpakaian untuk mereka yang cepat berpeluh. 1. Pakai pakaian longgar Lagi...

AUTA!! Mitos datang haid yang sekadar mitos

Sehingga kini terdapat banyak mitos tentang haid yang beredar di dalam masyarakat. Ada yang kata tidak boleh itu, tidak boleh ini, makan itu tak boleh, makan ini tak boleh. Mitos ini berkembang pesat di...

Ketahui tanda-tanda hubungan itu toksik

Apabila anda jatuh cinta dengan seseorang, semuanya boleh kelihatan cantik. Ya, apabila anda dapat bersama seseorang yang kita cintai, semuanya kelihatan seperti berbunga-bunga. Bagaimanapun dalam keindahan bercinta kita juga perlu berhati-hati agar tidak dibutakan...

Page 49 of 56
1 46 47 48 49 50 51 52 56
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial