Category: Gaia Hidup

Page 48 of 56
1 45 46 47 48 49 50 51 56

Kena reject dengan lelaki? Apa yang uols boleh buat

Wanita memang terkenal dengan sifat pemalu dan kalau kita sukakan seseorang tu pun, kita akan cenderung untuk pendam je perasaan tersebut sampailah jadi pekasam. Laaa kenapa macam tu? Tak salah kalau wanita luahkan perasaan....

Pembedahan plastik… pakai plastik betul ke?

header image: cnbc.com Kemajuan teknologi semasa telah memudahkan orang untuk mengubah bentuk anggota badan. Pembedahan plastik telah menjadikan sebahagian manusia obsess untuk mendapatkan wajah yang dikehendaki. Walaupun untuk melakukan pembedahan muka sahaja sudah menelan...

Cakap Sorang-Sorang.. Normal ke?

Bercakap dengan diri sendiri atau istilah lain cakap sorang-sorang bukan hanya normal, ia adalah baik untuk kesihatan mental anda – jika anda mempunyai perbualan yang betul. Kita  bercakap dengan diri sendiri atas pelbagai sebab....

Pengaruh media sosial pada diet kita

Haa siapa sini suka upload gambar makanan dekat media sosial tak kisahlah Intagram ke Twitter ke atau pun Facebook? Actually, it is normal and percaya tak selepas selfie atau swafoto, gambar makanan sememangnya merupakan...

Kesedihan boleh datang dalam pelbagai bentuk

Pernah tak anda tiba-tiba rasa sedih pada benda yang sangat kecil? Contohnya bila cuaca tiba-tiba bertukar mendung atau pun terdengar sesuatu lagu yang tiada kaitan pun dengan anda? Kiranya, takde alasan pun nak sedih...

5 risiko kesihatan sebab sepi, awas!

Hampir setiap orang pernah merasa sepi dalam beberapa fasa kehidupan. Kehilangan orang tersayang, kehilangan pekerjaan dan juga perubahan hidup yang mendadak boleh menyebabkan seseorang berasa sepi. Namun, sepi biasanya merupakan perasaan yang sementara dan...

Tips pakai print on print

Trend pakai pakaian bercorak dengan corak ni dah lama wujud dan sudah lama digayakan namun ia hanya untuk mereka yang berani . Haa kenapa? Sebab bukan semua orang nampak cantik dan elok apabila pakai...

Innocent je gadis ni tapi lelaki rupanya

Zaman sekarang ni bukan semua perempuan itu boleh dijamin keasliannya. Ada yang kelihatan persis seorang gadis tetapi rupanya lelaki. Bukan tidak pernah terjadi malah, ada yang sampai dah kahwin baru tahu rupanya dia dia...

Page 48 of 56
1 45 46 47 48 49 50 51 56
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial