Category: Gaia Hidup

Page 52 of 56
1 49 50 51 52 53 54 55 56

Diet Optavia?? Apa tu?

Kredit: Health Magazine Hai girls haa siapa sini tengah diet, min ada baca ni pasal satu diet nama dia diet Optavia, so min rasa diet ni macam ok je nak amalkan sebab ia bantu...

Nak Kurus Kena Sarapan… Fakta Atau Auta?

Sarapan pagi sering dilewatkan oleh orang yang cuba menurunkan berat badan. Kemudian adakah benar sarapan yang baik membantu usaha penurunan berat badan? Inilah hakikatnya. Sebelum ini, beberapa kajian telah mencadangkan tabiat sarapan pagi, sarapan...

Apa anda tahu pasal Yee Sang?

Sempena tahun baru cina yang bakal tiba ini min nak tanya korang tahu tak apa aitu Yee Sang? Haa kita tengok orang dok uli-uli pakai chopstick kat tengah meja tu je tapi tak tahu...

Kemalangan dapur, jangan ambil mudah

Kemalangan dapur sangat berkemungkinan berlaku. Alasannya adalah berpunca daripada bahan makanan ke alat memasak yang tidak berfungsi dengan baik. Dapur adalah salah satu kawasan yang paling berbahaya di rumah atau restoran. Alasannya kemungkinan kemalangan berlaku...

Kenapa ye makan banyak tapi kurus je?

Pernah tak uolls terfikir kenapa seseorang tu makan banyak tetapi dia badan dia still maintain? Kita ni punyalah catu makan nak kurus dia boleh selamba je makan apa-apa je tapi still tak gemuk-gemuk. Ada...

Telefon HILANG?? Macam mana nak cari balik???

Tidak ada yang lebih pahit daripada kehilangan. Sama ada kehilangan kawan, teman lelaki atau keluarga. Rasa kehilangan rasa pahit tidak hanya berlaku untuk makhluk hidup tetapi juga dapat dirasakan jika kita kehilangan barang kegemaran...

Nak tackle jejaka Mat Saleh, try tips ni

Min nak tanya siapa kat sini yang pernah berangan nak kahwin dengan mat saleh? Mesti ada antara korang yang berangan nak kawin dengan Jhonny Depp lah, Bradd Pitt lah, tak pun Chris Evans. Sebenarnya...

Meh Layan Filem Hindustan Ni Kalau Korang Tengah PJJ

Tentunya korang dah biasa dengar istilah Hubungan Jarak Jauh atau Long Distance Relationship. Mungkin ada antara korang yang sedang menjalani hubungan jarak jauh dengan pakwe atau makwe korang kan. Bukan sahaja sukar, hubungan jarak...

Page 52 of 56
1 49 50 51 52 53 54 55 56
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial