Category: Anggun Ayu

Page 30 of 31
1 27 28 29 30 31

Siapa yang Tidak Ingin Cantik?

‘Siapa yang tidak mahu menjadi cantik?’ Mari, mengakui bahawa mempunyai struktur muka yang tidak seimbang, kulit gelap atau badan hodoh adalah gambaran yang kurang diharapkan. Virginia Woolf, dalam esei yang bertajuk A Room of...

Tips rawat rambut gugur secara semula jadi

Semalam kita dah discuss tentang punca rambut gugur now kita cari solusi pulak. Kalau tengok pak google banyak je artikel-artikel cara nak rawat rambut gugur malah, kat luar sana pun banyak produk yang “overclaim”...

Punca keguguran rambut ramai yang tidak tahu

Bagi sesetengah orang, keguguran rambut adalah masalah yang tidak mudah diatasi. Banyak produk mencadangkan cara yang paling berkesan untuk menangani keguguran rambut. Tetapi sebenarnya, tidak semua orang berjaya dengan produk yang sama. Sebabnya ialah...

Elak kerepot ikuti cara ini

Tiada siapa pun mahu kelihatan tua sebelum usia lebih-lebih lagi berkedut. Mungkin kita tidak sedar saban tahun garis-garis muka dan kedutan akan mula kelihatan. Khususnya bagi mereka yang kurang melakukan penjagaan muka atau sering...

Rawatan mengerikan yang diamalkan untuk kecantikan

Pernah dengar istilah “Beauty Is Pain”? Haa mesti selalu kan. Tapi tahu tak apa sebenarnya yang dimaksudkan dengan cantik itu sakit? Realitinya untuk cantik ada pihak yang sanggup melakukan apa saja termasuk menjalani rawatan...

Putihkan kulit secara semulajadi

Semua orang akan mahu kulit putih dan bersih. Diakui, kulit putih dan cerah adalah mimpi setiap orang, terutama bagi wanita. Malangnya, yang paling ramai yang memilih cara segera dan cepat untuk mendapatkan kulit putih...

Kenapa orang putih suka berjemur?

Pernah tak terlintas kenapa orang putih suka berjemur dan nak bagi kulit diorang tanned (gelap). Sedangkan mereka dah ada kulit putih yang orang kulit gelap pulak kebanyakkannya berusaha keras nak dapatkan. Bayangkanlah kalau orang...

Lulur badan dengan cara yang betul

Girls korang pernah tak buat lulur badan? Tahu kan ini adalah perawatan yang perlu uolls buat untuk dapatkan kulit badan yang halus dan mulus. Min selalu juga pergi buat lulur badan ni kadang-kadang kalau...

Mengenali jenis-jenis Spa

Anda pasti sudah biasa apabila mendengar perkataan ‘spa’? Kini, mengunjungi spa telah menjadi perkara yang biasa dilakukan oleh ramai orang, terutamanya wanita dalam masa lapang mereka. Ramai faktor menggalakkan orang ramai untuk pergi mendapatkan...

Page 30 of 31
1 27 28 29 30 31
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial