Author: Santai Sini

Page 99 of 108
1 96 97 98 99 100 101 102 108

Kenapa ye makan banyak tapi kurus je?

Pernah tak uolls terfikir kenapa seseorang tu makan banyak tetapi dia badan dia still maintain? Kita ni punyalah catu makan nak kurus dia boleh selamba je makan apa-apa je tapi still tak gemuk-gemuk. Ada...

Telefon HILANG?? Macam mana nak cari balik???

Tidak ada yang lebih pahit daripada kehilangan. Sama ada kehilangan kawan, teman lelaki atau keluarga. Rasa kehilangan rasa pahit tidak hanya berlaku untuk makhluk hidup tetapi juga dapat dirasakan jika kita kehilangan barang kegemaran...

Tips rawat rambut gugur secara semula jadi

Semalam kita dah discuss tentang punca rambut gugur now kita cari solusi pulak. Kalau tengok pak google banyak je artikel-artikel cara nak rawat rambut gugur malah, kat luar sana pun banyak produk yang “overclaim”...

Punca keguguran rambut ramai yang tidak tahu

Bagi sesetengah orang, keguguran rambut adalah masalah yang tidak mudah diatasi. Banyak produk mencadangkan cara yang paling berkesan untuk menangani keguguran rambut. Tetapi sebenarnya, tidak semua orang berjaya dengan produk yang sama. Sebabnya ialah...

Hatta Dolmat jadi Pengkritik Fesyen???

Siapa sini kenal dengan Hatta Dolmat? Haaa pereka fesyen popular tu selalu buat baju yang awesome dan mostly cantik dan superb. Anyway min ada dengar cerita yang Hatta Dolmat sekarang ni dah tambah portfolio...

Nak tackle jejaka Mat Saleh, try tips ni

Min nak tanya siapa kat sini yang pernah berangan nak kahwin dengan mat saleh? Mesti ada antara korang yang berangan nak kawin dengan Jhonny Depp lah, Bradd Pitt lah, tak pun Chris Evans. Sebenarnya...

Meh Layan Filem Hindustan Ni Kalau Korang Tengah PJJ

Tentunya korang dah biasa dengar istilah Hubungan Jarak Jauh atau Long Distance Relationship. Mungkin ada antara korang yang sedang menjalani hubungan jarak jauh dengan pakwe atau makwe korang kan. Bukan sahaja sukar, hubungan jarak...

Page 99 of 108
1 96 97 98 99 100 101 102 108
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial